Alla våra gästrum har ett eget namn istället för nummer. Lyssna till namn som Fiskafänget, Sjöglimt, Betjänten.

Vi har totalt 67 hotellrum varav 26 enkelrum, 36 dubbelrum och 5 sviter. De flesta rummen har en vacker utsikt över Mälaren.

Sjövillan - minisviter med Mälarutsikt

Framför herrgården har det sedan 1700-talet stått ett vackert litet hus. Huset heter Sjövillan och här ligger tre av Friiberghs gästrum – Sjöglimt, Morgondagg och Solstrimma – tre fantastiska minisviter, alla tre med en storslagen och rogivande utsikt mot Mälaren.

Morgondagg – grandlit säng, dusch och egen altan.
Solstrimman – grandlit säng, dusch, badkar och egen altan.
Sjöglimt – grandlit säng, badkar och stor fransk balkong.

Ångbåtsvillan - vid strandlinjen med egen altan

Ångbåtsvillan ligger alldeles nere vid Mälarens strandlinje. Här hittar ni våra tre minisviter Stockholm, London och Helsingfors. Varje rum har en känsla och karaktär efter sitt namn. Alla rummen har panorama fönster mot Mälaren och en egen utgång till en egen altan. Rummen är utrustade med grandlit säng. London har jacuzzi på badrummet, Stockholm badkar och Helsingfors badrum är utrustad med dusch.

Minisviter i Östra flygeln

I Östra flygeln ligger våra minisviter Skansen och Hwilan. Båda rummen är rymliga och badrummen är utrustade med jacuzzi.

Standardrum

På Friibergh bor du bekvämt i en rogivande tystnad. Gemensam nämnare, för alla rum oavsett storlek, är trivsamheten. De flesta med utsikt över Mälaren. Somna i lugn och ro nära naturen, vakna inspirerad och klar.

 

Våra standardhotellrum finns både som enkel- och dubbelrum. I dubbelrummen finns det två separata sängar som antingen står ihop eller på var sida om sängbordet. Badrummen har dusch.