Boka weekend & golf

Person står i bikini med vatten upp till knäna och njuter av ett glas rödvin på Friibergh

Bara vara weekend

När ni åker till Friibergh händer det något. Ni känner hur axlarna sjunker ner, tystnaden slår emot er och lugnet infinner sig. På Friibergh finns inga rätt eller fel. Det är en skön, befriande och bekväm plats där ni kan ”bara vara”. En plats där ni känner er så hemma att ni kan vara precis de ni är.

Lyxig weekend

Koppla av i skön herrgårdsmiljö med tillgång till flertalet stämningsfulla salonger och sällskapsrum, biljard, swimmingpool, bastu, bubbelpool, tennis, boulebana och 18-håls golfbana. Utöver ovanstående har vi även roddbåtar och kanoter som vi lånar ut till våra gäster.

Weekend med golf

På Friibergh kan man kombinera golfspel med våra olika weekendpaket. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor och nedan kan du läsa om några.

Julbord med havets läckerheter

I slutet av november dukas Mälardalens mest exklusiva julbord upp hos oss på Friibergh Herrgård. Ett julbord fyllt med havets alla läckerheter – ostron, hummer, krabba, havskräftor, lax och mycket annat.

Överraska någon du tycker om!

Köp ett presentkort på en weekend och ge bort till någon du tycker om. Kontakta oss på bokningen så hjälper vi dig.

Omtanke i genuin herrgårdsmiljö

En weekend på Friibergh är mer än bara ett veckoslut, det är en lisa för själen. En vistelse i genuin och härlig herrgårdsmiljö fylld men omtanke och goda matupplevelser. Välj bland våra förmånliga paketpriser.

Bekväma situationer sedan 1658

När du åker till Friibergh händer det något. Du känner hur axlarna sjunker ner, tystnaden slår emot dig och lugnet infinner sig.

På Friibergh finns inga rätt eller fel. Det är en skön, befriande och bekväm plats där du kan ”bara vara”. En plats där du känner dig så hemma att du kan vara precis den du är.

Aktiviteter på egen hand

Utanför dörrarna väntar en ovanligt bra bit av Sverige. Här erbjuds bästa förutsättningar för aktiviteter med avkoppling och gemenskap.

Välkommen till bords!

Restaurangens priser för herrgårdens privata gäster.

Vår historia

Friiberghs historia har anor ändå tillbaka till medeltiden.

Hitta till oss

Friibergh Herrgård ligger vackert på en grön kulle vid Mälarens blåa strandlinje.

Tilltugg & nattamat

Får vi föreslå något gott till drinken, till aktiviteten, ute på bryggan eller kanske en vickning så att ingen går och lägger sig hungrig.

Vår ambition är att med stor kunnighet och brinnande intresse vägleda våra gäster till deras bästa dryckesval.