Weekend med golf

På Friibergh kan man kombinera golfspel med våra olika weekendpaket. Vi samarbetar med flera närliggande golfbanor och nedan kan du läsa om några.

 

Bara vara paket med golf

Följande ingår: 1 greenfee för golfspel, afternoon tea med hembakat bröd, 4-rättersmiddag, logi i standarddubbelrum och herrgårdens frukost. Priserna varierar beroende på vilken golfbana det gäller och om det är spel på vardag eller helg/röd dag

Priser inklusive vardagsgreenfee:
Bara vara weekend med golfspel på Friiberghs GK:  från 2 195kr/person
Bara vara weekend med golfspel på Bro Bålsta GK: från 2 270 kr/person

 

Lyxpaket med golf

Följande ingår: greenfee för golfspel, afternoon tea med hembakat bröd, 4-rättersmiddag, logi i minisvit samt  frukost.  Champagne står på kylning på rummet vid ankomst.

Priser inklusive vardagsgreenfee:
Lyxpaket med golfspel på Friiberghs GK:  från 2 650 kr/person
Lyxpaket med golfspel på Bro-Bålsta GK: från 2 725 kr/person

 

Friiberghs Golfklubb har 18 hål och är en härlig utmaning för alla golfintresserade. Många av hålen har en underbar utsikt över Mälaren och banan klassas redan som en av de bättre i Uppland. Golfbanan ligger i direkt anslutning till Herrgården.

Bro-Bålsta Golfklubb, en golfbana med klassisk design och internationella dimensioner. Denna bana är en hyllning till de klassiska golfbanorna på de brittiska öarna, anpassad till det nordiska klimatet. Banan ligger i det vackra mälarlandskapet dryga halvtimmen nordväst om Stockholm.

Bro Hof Slott Golf Club, en golfbana i världsklass, designad av Robert Trent Jones Jr., en av världens främsta golfbanedesigners. Banan ligger sagolikt vackert i ett gammalt kulturlandskap, direkt vid Mälaren, krönt av  Bro Hof Slott. Varenda detalj har putsats till fulländning och deras honnörsord är kvalitet och hög tillgänglighet. Läs mer om Bro Hof Slott på www.brohofslott.se.