Teamaktiviteter

Farmarkampen

Klarar ni av det hårda livet på gården? I denna tävling följer vi bondens utmaningar under året. Ni tävlar i lag och kommer få mäta er i prövningar som t.ex. sådd, höbärgning, ostprovning, höstjakt och vedstapling. Kombinerat med de praktiska övningarna kommer era kunskaper om livet på landet att testas, har ni t.ex. koll på er bondepraktika? Farmarkampen en rolig och spännande tävling där vi till slut korar de vinnande storbönderna.

Pris: 595 kr/person, minimipris 12 500 kr
Deltagare: 20- 100 personer
Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Mästarna på Friibergh

I denna helt nya version av Mästarnas Mästare har vi skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. 5 grenar ska genomföras och alla har olika syften, det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin. Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan det roliga sätter i gång. Övningarna kan vara utmanande, kluriga och naturligtvis väldigt roliga att utföra. Tävlingen avslutas med en final i den berömda Nattduellen aktiviteten. Vinnarna i den koras till Mästarnas Mästare och får ta emot den fina vinnarpokalen. Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Pris: 4 500kr + 450kr/person
Deltagare: från 10 – 360 personer
Tidsåtgång: ca 2 timmar

Lerduveskytte

En klassisk aktivitet som aldrig blir tråkig. Vi kan erbjuda lerduveskytte på flera platser kring Stockholmsområdet. Efter säkerhetsgenomgång och instruktioner börjar vi med övningsskytte. Därefter avslutar vi med en tävling. Vårt samarbete med West Stockholm Shooting School på Thoresta gör att vi där kan erbjuda våra kunder en extraordinär skjutupplevelse.

Pris: från 895 kr/person. Minimipris: 9 500 kr. Priser ex. moms.
Deltagare: 2 – 60 personer
Tidsåtgång: 1 -2 timmar

iTeamriddle

iTeamriddle är en aktivitet där deltagarna kan förvänta sig en rolig och fartfylld upplevelse. Roliga övningar, kluriga frågor, knasiga fotouppdrag samt konstruktionsuppgifter skall lösas på bästa och effektivaste sätt. I den utrustning som ingår finns bland annat en ryggsäck, en Ipad, ett häfte, kartor, ballonger, snören mm. Hög uppfinningsförmåga och smartness kommer att belönas där inget kan tas för givet. Målet med aktiviteten är att försöka lösa så många uppgifter och få ihop så mycket poäng som möjligt innan tiden är ute. Laget med bäst samarbetsförmåga är de som ligger bäst till för att vinna den åtråvärda pokalen. När tiden är ute summerar vi aktiviteten under glada former och allt avslutas sedan med en prisutdelning. Är det dåligt väder kan vi genomföra hela aktiviteten inomhus.

Pris: 4 500 kr + 350 kr/person
Deltagare: obegränsat antal personer
Tidsåtgång: 1,5 timme

Kickbikeskytte

Kickbikeskytte är en annorlunda aktivitet efter känt manér, nämligen skidskytte. Men istället för skidor har vi stora kickbikes och istället för kulvapen använder vi luftgevär. Deltagarna delas upp i lag och sedan inleder vi med skjutträning och genomgång av våra stora kickbikes. Därefter drar vi igång tävlingen där en annorlunda teknikbana skall forceras med hjälp av sparkcyklarna innan det är dags att ladda vapnen. Målet är att vid det liggande samt stående skyttet skjuta ned 5 svarta skjutmål, där varje miss ger en straffrunda. Intensiteten är hög men den får inte bli för hög för då riskerar man straffrundor. Instruktören kommer med tips och råd under hela aktiviteten. Snabbast i mål blir vinnarna för dagen. Personlig utrustning: Kläder efter väder.

Pris: 4 500 kr + 350 kr/person
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Deltagare: från 4 – 60 personer

300 sekunder

300 sekunder är vår populära inomhus teamtävling! Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 6 stationer, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. 5 övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung! Aktiviteten utförs inomhus.

Pris: Startavgift 4 500 kr + 350 kr/person. Priser ex. moms.
Deltagare: från 6-20 personer
Tidsåtgång: ca 1 timme

Nerver av stål

Nerver av stål är en rolig och utmanande inomhustävling som alla kan vara med på̊. Deltagarna delas upp i lag och där man sedan möter de andra lagen i 12  olika utmaningar. Varje lag väljer ut en lagkamrat per omgång som skall möta de övriga lagens utmanare. Efter varje utmaning  väljer man ut en ny lagmedlem, vilket gör att alla får göra minst 2 utmaningar under denna hektiska timme. Något som kan vara mer än tillräckligt av nervspänning för de flesta! Övriga deltagare är publik och glada påhejare! Koncentration, smartness och fokusering är tre mycket användbara egenskaper under denna nervkittlande aktivitet. Klädsel: Aktiviteterna utförs inomhus.

Pris: startavgift: 4 500 kr + 350 kr/person. Priser ex. moms.
Deltagare: 6 – 100 personer
Tidsåtgång: ca 1 timme

Checkpoint 59

En aktivitet som passar alla. Den är rolig, lagom fysisk och samarbetet kommer till sin yttersta spets. Gruppen delas upp i lag om 4-8 personer. Varje lag får utse varsin lagkapten som tilldelas en COM-radio och en karta med 16 kontrollpunkter. Övriga i laget erhåller endast en COM-radio. Lagkaptenens uppgift är att via radio styra laget till rätt plats och lagets uppgift är att lita och följa de direktiv som lagkaptenen ger. En viktig detalj är att lagen endast har 59 minuter på̊ sig att hitta alla kontroller. Detta är en utomhusaktivitet. Klädsel anpassas efter rådande väderlek.

Pris: 395 kr/person, minimipris 8 500 kr. Priser ex. moms.
Deltagare: 9 – 150 personer
Tidsåtgång: 1,5 timme

420 Sekunder

420 sekunder är en galet rolig och populär teamtävling! Aktiviteten bygger på̊ att man i lag möter varandra parallellt vid 6 stationer, och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. 5 övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt. Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung! Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder.

Pris: 4 500 kr + 350 kr/person
Deltagare: 6 – 360 personer
Tidsåtgång: ca 1,5 timme

Flottbygge

Har du någon gång drömt om att segla jorden runt? Då kan detta vara en bra start. Denna aktivitet är lämplig för grupper som söker både tävlingsmoment och vill förbättra samarbetet inom gruppen under kreativa former. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Med hjälp av flyttunnor, rep och virke skall varje lag designa och konstruera varsin flotte. Allt avslutas med ett tävlingsrace där alla flottar och deras besättningsmän ställs på̊ prov. Under denna aktivitet är det förbjudet att vara påverkad av alkohol och/eller mediciner. Detta är en utomhusaktivitet. Klädsel anpassas efter rådande väderlek.

Pris: 4 500 kr/flotte, minimipris 12 500 kr
Deltagare: 12 – 300 personer
Tidsåtgång: 1,5 timme

Challenge

Ett av målen med denna aktivitet är att alla deltagare skall kunna bidra med poäng utefter deras egna förmågor. Det gäller för varje lag att utnyttja lagmedlemmarnas styrkor och unika färdigheter på̊ bästa sätt. Lagen sätts på̊ prov vad gäller delegering, arbete under tidspress, samarbetsförmåga och kreativitet. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Varje lag får var sin ryggsäck fylld med verktyg, material, digitalkamera och ett uppdragshäfte. Nu gäller det för laget att samarbeta, planera, koordinera, ta initiativ, ha kul och vilja mycket, för att kunna lösa så många uppgifter som möjligt. Vid målgången skall varje lag redovisa för övriga de praktiska uppdrag dom löst. Därefter lämnar lagen in digitalkameror och övrig utrustning till tävlingsledningen som sammanställer resultaten. Prisutdelning sker ca 30 minuter efter att alla lag lämnat in sina uppdragshäften.

Pris: 595 kr/person, minimum 12 500 kr
Deltagare: Obegränsat
Tidsåtgång: 2 timmar

Spelet

Levande spelpjäser, onödigt stor tärning och gigantisk spelplan! Visa dina kunskaper i allmänbildning, skådespeleri, allsång, TV, film, sport, mm, mm… Tävla mot kollegorna i det ultimata sällskapsspelet!

Pris: 13 500 kr ex. moms
Deltagare: upp till 60 personer
Tidsåtgång: ca 1 1⁄2 timme