» Aktiviteter på vatten

Sjöbastu

Vid Mälarens vattenbryn ligger vår Sjöbastu. En plats som ger otaliga möjligheter för både relax och aktivitet, inomhus som utomhus. Huset är ca 60 kvm och på denna yta ryms omklädningsrum, relaxutrymme, duschar och en bastu med panoramautsikt över Mälaren. Som en förlängning av huset utbreder sig altan  med plats för relax och avkoppling och intill huset har vi byggt vår  egna sandstrand. På altan finns även en jacuzzi med fantastisk utsikt över Mälaren.

Pris: från 7 500 kr

Vattensport

Vi arrangerar en riktigt häftig vattenaktivitet där ni under tre timmar disponerar vår RIB med förare och massor med prylar för att leka på vattnet. Vi har med oss vattenskidor, wakeboard, ringar och givetvis en banan att åka på. Vi garanterar mängder med skratt och full fart. För de som inte gillar att frysa har vi våtdräkter och självklart flytvästar till alla.

Pris: Kontakta oss för offert
Deltagare: 4 – 25 personer
Tidsåtgång: 3 timmar

RIB-charter

Att åka RIB-båt är att få en härlig naturupplevelse serverad. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen är vad denna upplevelse handlar om. Kanske en kulturell resa till vikingarnas Birka eller varför inte en tur till något av de slott som omgärdar Mälaren där vi avnjuter champagne innan vi vänder hemåt igen? Alternativt att vi kombinerar resan med en tur till Puls Camp – en av Sveriges största höghöjdsbanor! Personlig utrustning: Till samtliga passagerare tillhandahåller vi en varm overall, mössa, vantar och skidglasögon!

Pris: Kontakta oss för offert
Deltagare: 12 personer/RIB
Tidsåtgång: 1 timme – heldags turer

Flottbygge

Har du någon gång drömt om att segla jorden runt? Då kan detta vara en bra start. Denna aktivitet är lämplig för grupper som söker både tävlingsmoment och vill förbättra samarbetet inom gruppen under kreativa former. Gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Med hjälp av flyttunnor, rep och virke skall varje lag designa och konstruera varsin flotte. Allt avslutas med ett tävlingsrace där alla flottar och deras besättningsmän ställs på̊ prov. Under denna aktivitet är det förbjudet att vara påverkad av alkohol och/eller mediciner. Detta är en utomhusaktivitet. Klädsel anpassas efter rådande väderlek.

Pris: 3 000 kr/flotte, minimipris 7 500 kr
Deltagare: upp till 200 personer
Tidsåtgång: 1 – 1,5 timmar

Kajakpaddling

Få saker får dig att komma så nära naturen som en kajaktur. I stabila en- eller tvåmans kajaker paddlar vi i skärgården eller Mälaren. Vi lägger upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra guider är mycket erfarna och kunniga så säkerheten ligger hela tiden på̊ en mycket hög nivå̊ samtidigt som ni får många tekniktips. Under denna aktivitet är det förbjudet att vara påverkad av alkohol eller mediciner.

Pris: 750 kr/person, minimipris 7 500 kr
Deltagare: upp till 50 personer
Tidsåtgång: 2 – 4 timmar