Till våra kära julbordsgäster

Tack alla ni som har bokat in er på årets skaldjursjulbord. Vi har serverat detta julbord i 15 år och dessa veckor är alltid höjdpunkten på året för oss alla på Friibergh. Många av er har gästat oss år ut och år in och det har varit underbart att få ta hand om er och vara en del av er tradition.

 

Som ni vet är detta år inget vanligt år. Vi på Friibergh har planerat och förberett oss på bästa sätt för att kunna ta emot er under de förutsättningar som råder. Vår målsättning har hela tiden varit att servera er havets läckerheter och ge er en lika härlig upplevelse som tidigare år. Tyvärr måste vi nu inse att det inte går.

 

Den senaste tidens negativa utveckling och skärpta restriktioner medför att vi inte har möjlighet att genomföra årets skaldjursbord såsom vi vill erbjuda det till er. Det är med stor sorg i hjärtat vi därför måste meddela att vi har bestämt oss för att ställa in årets julbordsservering.

 

Vi kommer personligen ringa upp alla er som har bokat och berätta vad vi har att erbjuda istället. Vi har inte stängt utan kommer att ha öppet under helgerna framöver och fortsätta erbjuda våra weekendpaket, vilket vi har gjort under hösten. Allt under säkra förhållanden och med möjlighet till god distansering till övriga gäster. Läs gärna mer om vårt arbete kring detta här»

 

Vi blir naturligtvis väldigt glada om ni under denna tid ändå vill gästa oss. Under adventshelgerna erbjuder vi speciella weekendpaket med välkomstbubbel till afternoonteat och specialkomponerade middagsmenyer som serveras i tapasform. För mer information kontakta oss gärna på 08-611 41 41 eller bokning@friibergh.se

 

Gästar ni inte oss nu så får jag passa på att önska er en riktigt god jul och hälsa er varmt välkomna till oss igen nästa år. Ta hand om er och era närmaste.

 

Varma hälsningar,

 

Michael Hallbäck