Digitala möten

MeetUp en kompakt allt-i-ett-design videokonferensutrustning, USB-ansluten som fungerar direkt med alla videokonferensprogram och molntjänster.

MeetUp har en förstklassig konferenskamera med Ultra HD 4K-optik och tre förinställda kameralägen utformad för mindre konferensrum och trånga utrymmen med en bildvinkel på 120° vilket ger ett väldigt brett synfält.

MeetUps integrerade ljud är optimerat för akustik för mindre konferensrum. 3 horisontellt riktade strålformande mikrofoner och en specialanpassad högtalare.

Funktioner och fördelar

  • Superbred bildvinkel 120. Gör att alla i rummet syns var de än sitter, även de som sitter nära kameran eller allra längst ut i kanten av rummet. Har stöd för flera upplösningar, inklusive 4K (ultra HD), 1080p (Full HD) och 720p (HD) för bästa stöd för den kvalitet som erbjuds i ditt program och på din skärm. Knivskarp optik, Avancerad Logitech-objektivteknik ger fantastisk videokvalitet med superb upplösning, snabbhet, jämnhet, färgbalans och skarpa detaljer.

 

  • 3 mikrofoner och specialanpassad högtalare Tre bredsidiga, strålformande flervägsmikrofoner med brusreducering och ekosläckning – samt en specialanpassad högtalare – särskilt optimerade för mindre konferensrum.
  • Motordriven panorering/vinkling Utöka din bildvinkel – upp till 170° – för att panorera till t.ex. skrivtavla eller visa andra detaljer.
  • Allt-i-ett-design, Det kompakta allt-i-ett-formatet tar mindre plats och minimerar sladdtrassel. 5x HD-zoom Zooma in och få närbilder på t.ex. mindre föremål med oöverträfflig skärpa. Välj upp till tre förinställningar för kameravinkel och återgå till någon av dem genom att trycka på en knapp på fjärrkontrollen.
  • Trådlös Bluetooth®-teknik, Anslut till en Bluetooth-enhet för ljudsamtal som låter utmärkt. Färdig för förlängningsbar mikrofon Tillvalet förlängningsbar mikrofon ökar ljudradien från 2,4 m till 3,7 m.
  • RF-fjärrkontroll Hantera enkelt kamerans panorerings-/vinklings-/ zoomfunktioner under mötena, utan att behöva rikta fjärrkontrollen.
  • Anslut enkelt till PC, Mac® eller Chrome™-enheter utan behov av annan programvara.
  • Kompatibel med nästan alla videokonferensprogram