En extra bekväm situation!

Konferenserbjudande under augusti & september 2020

Vi gör det bekväma ännu mer bekvämt och adderar något extra till er konferens. Utan extra kostnad väljer ni fritt från nedanstående mervärde och gör det på ert sätt. Hos oss har folk funnit sig i bekväma situationer sedan 1658.

 

En stor smakvärld från en liten skogsbacke
Hos gårdsmejeriet Skogsbackens Ost, en av Friiberghs närmaste grannar, tillverkas ostar för hand med mycket kärlek. Lägg till en fjärde rätt i er meny med tre smakbitar från Skogsbackens sortiment. Dessa serveras med Pineau des Charentes alternativt ett alkoholfritt alternativ.

 

En sjöbastu utöver det vanliga
Vid Mälarens vattenbryn ligger vår Sjöbastu. Här finns relaxutrymme, duschar och en bastu med panoramautsikt över Mälaren. På altan finns en jacuzzi och intill huset har vi byggt vår alldeles egna sandstrand. Sjöbastun är ett hus med plats för relax och avkoppling, en oas som är lika njutfull året runt.

 

Börja mötet på bussen
Ett bekvämt sätt att ta sig till Friibergh Herrgård är att välja buss som transportmedel. För konfererande grupper från 25 personer inkluderar vi buss tur/retur från Stockholm eller Arlanda.

 

Vinprovning
På Friibergh har drycken alltid haft en framträdande roll. Vår ambition är att med stor kunnighet och brinnande intresse vägleda våra gäster till deras bästa dryckesval. Nu inkluderar vi en vinprovning med någon av våra sommelierer i ert konferenspaket. Kostnad för dryck tillkommer.

 

Erbjudandet gäller vid nybokning och går ej att kombinera med andra erbjudanden eller vid rabatterat helpensionspris. För vissa av ovanstående mervärden är det först till kvarn som gäller. Aktiviteten väljs vid bokningstillfället.

Ovanstående erbjudande gäller endast under 2020