Jobba hos oss

Nu söker vi hovmästare

Vill du jobba i ett härligt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service? Då kanske du är vår nya kollega. Just nu söker vi en hovmästare samt servitris/servitör som vill jobba extra.

Vi söker dig som:
… har flera års erfarenhet av restaurang- och matsalsarbete
… agerar proffsigt med ett stort intresse för mat & dryck.
… är en utåtriktad person med gästperspektiv i allt du gör.
… gillar att dela med dig av din kompetens till dina kollegor för att tillsammans skapa unika och lustfyllda restaurangupplevelser.
… har god dryckeskunskap samt kan hålla i olika typer av provningar.

Tjänsten innefattar sedvanliga servitör/servitrisuppgifter men främst att ta hand om våra gäster och deras måltidsupplevelse.

Vi söker också dig som vill jobba extra i vår restaurang som servitör/servitris. Tidigare erfarenhet är meriterande men inget kvar.

Arbetstiderna är förlagd till både dagar och kvällar (främst), vardagar och helger. Då vi är belägna på ”landet” så är bil och körkort ett måste.

Är du intresserad? Maila Michael Hallbäck på michael@friibergh.se

Vi söker kock

Vi söker dig som är kock med några års erfarenhet och har en brinnande passion för matlagning. Vi vill att du är ansvarsfull, agerar självständigt och trivs med att jobba i team med ett högt tempo. Du kommer att ingå i ett härligt och hungrigt gäng med stort gästfokus. Vår drivkraft är att möta våra gästers önskemål och överträffa deras förväntan.

Anställningen innefattar heltid och arbetstiden är förlagd till vardagar och kvällar, vardagar och helg. Då vi är belägna på landet så är bil och körkort ett måste.

Vi söker även kockar som vill jobba extra.

Låter detta intressant? Hör av dig till vår köksmästare Lennart Metzner på metzner@friibergh.se

Jobba extra i vårt Housekeeping-team

Är du intresserad av att städa i en ombonad miljö och gillar ordning och reda? Tycker du om att göra fint omkring dig? Då är Friibergh Herrgård rätt plats för dig.

Flexibilitet, noggrannhet och arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten och gillar att jobba med ett högt tempo. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar samt helger. Då vi är belägna på landet är körkort och bil ett måste.

Låter detta intressant, hör av dig till Michael Hallbäck michael@friibergh.se Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Vill du jobba extra i vår reception?

Vi på Friibergh Herrgård söker en person som vill jobba extra i vår reception. Flexibilitet, noggrannhet och inte minst arbetsglädje är självklara egenskaper hos dig. Du är ansvarsfull, van att arbeta självständigt och älskar att ge god service.

Låter detta intressant? Maila då din ansökan till Fatima Stenberg på fatima@friibergh.se