Yoga, Core & Qigong

Rörlighetsyoga

Rörlighetsyoga är för dig som vill träna upp din rörlighet och styrka i kroppen. Passet är en blandning av dynamiska rörelser men även med inslag av fasta positioner. Det är anpassat för att skapa muskulär balans i kroppen. Andningen som hjälper oss att successivt hitta djupare i de olika positionerna, låter vi succesivt växa in i passet. Du tränar rörlighet, styrka och balans.

Tidsåtgång: 45 minuter – 1 timme

 

Yoga

Vår lugnare yoga utför vi för att stilla vårt sinne medan vi utför stillsamma rörelser. Få igång energiflödet i kroppen, få lite tomrum mellan tankarna och bli mer närvarande i nuet. Vi kommer stå, sitta och ligga ner och för att få ut det bästa av rörelserna rekommenderar mjukare kläder men det är inget måste.

Tidsåtgång: 45 minuter – 1 timme

 

Core

Core är ett perfekt träningspass för er som vill få ett avbrott under dagen på 30 alt. 45 min. Här får ni möjlighet att stärka coremuskulaturen, hållningen och öka kroppsmedvetenheten. Vi tränar på fokuserade och funktionella kroppsviktsövningar som stärker oss i vardagen och i annan träning.

Tidsåtgång: 30 – 45 minuter

 

Qigong

Qigong är en lugnare träningsform som består av mental koncentration, andning och enkla rörelser och för att förbättra energin i kroppen. Qi står för livskraft. Genom dessa rörelser, fokus och avslappning, tillför vi kraft till kropp och hjärta. Detta ökar vår förmåga till självläkning och förbättrar kroppsstyrka.

 

Priser:

1-11 personer:  3 790 kr
12-23 personer: 4 990 kr
24-35 personer: 6 190 kr
Över 35 personer: pris på förfrågan

 

Alla priser på aktiviteter är exklusive moms.